Publiceret 01-03-2024

Working Holiday-kvoterne for statsborgere i Chile og Argentina er nu åbne

Den 1. marts 2024 begynder en ny kvoteperiode for Working Holiday for statsborgere i Chile og Argentina.

Der kan i perioden 1. marts 2024 til 31. august 2024 gives op til 75 opholdstilladelser til chilenske statsborgere og op til 75 opholdstilladelse til argentinske statsborgere efter Working Holiday-ordningen. Tildelingen af tilladelser sker efter først-til-mølle princippet.

Når kvoten på de 75 opholdstilladelser efter Working Holiday ordningen til både chilenske og argentinske statsborgere er udnyttet, vil der ikke kunne udstedes flere opholdstilladelser før den 1. september 2024, hvor den næste kvoteperiode begynder.

Når der er udstedt 75 Working Holiday-opholdstilladelser til både chilenske og argentinske statsborgere, vil evt. resterende ansøgninger blive afvist og sagsbehandlingsgebyret til SIRI tilbagebetalt. Du skal som ansøger være opmærksom på, at et gebyr betalt til repræsentationen i udlandet ikke tilbagebetales, hvis din ansøgning afvises.

Du kan læse mere her og begynde processen med at ansøge om opholdstilladelse efter Working Holiday-ordningen, hvis du er statsborger i enten Chile eller Argentina.

Ansvarlig myndighed

Kontakt SIRI