Publiceret 26-02-2024

Working Holiday-kvoterne for statsborgere i Chile og Argentina

Den 1. marts 2024 begynder en ny kvoteperiode for Working Holiday for statsborgere i Chile og Argentina. VFS i Buenos Aires, Argentina og VFS Santiago, Chile åbner for tidsbestilling den 1. marts 2024 fra kl. 9.00 lokal tid (UTC -3).

Der kan i perioden 1. marts 2024 til 31. august 2024 gives op til 75 opholdstilladelser til chilenske statsborgere og op til 75 opholdstilladelse til argentinske statsborgere efter Working Holiday-ordningen. Tildelingen af tilladelser sker efter først-til-mølle princippet.

Når kvoten på de 75 opholdstilladelser efter Working Holiday-ordningen til både chilenske og argentinske statsborgere er udnyttet, vil der ikke kunne udstedes flere opholdstilladelser før den 1. september 2024, hvor den næste kvoteperiode begynder.

Når der er udstedt 75 Working Holiday-opholdstilladelser til både chilenske og argentinske statsborgere, vil evt. resterende ansøgninger blive afvist og sagsbehandlingsgebyret til SIRI tilbagebetalt. Du skal som ansøger være opmærksom på, at et gebyr betalt til repræsentationen i Chile eller Argentina ikke tilbagebetales, hvis din ansøgning afvises. 

Du kan læse mere om ansøgningsprocessen og betingelserne her.

Ansvarlig myndighed

Kontakt SIRI