Publiceret 20-11-2023

Invitation til fagligt webinar om ny fritagelsesregel for koncernforbundne virksomheder

Styrelsen for International Rekruttering og Integration (SIRI) inviterer til fagligt webinar på erhvervsområdet, hvor vi sætter fokus på den nye fritagelsesbestemmelse for koncernforbundne virksomheder.

SIRI holder løbende faglige webinarer på både området for international rekruttering og EU-området. Formålet med de faglige webinarer er at orientere SIRIs brugere om regler og ansøgningsprocedurer.

Temaet for det næste webinar i rækken vil være den nye fritagelsesbestemmelse for koncernforbundne virksomheder. Den nye regel skal bl.a. understøtte koncernfællesskabers behov for fleksibel adgang til at kunne arbejde på tværs af koncernen og giver mulighed for, at udlændinge kan arbejde i Danmark i 2 perioder af højest 15 arbejdsdage hver inden for 180 dage. Den nye regel trådte i kraft den 17. november 2023.

Dette webinar er særligt målrettet de virksomheder og relocationbureauer, som ønsker at vide mere om den nye fritagelsesregel på erhvervsområdet, herunder hvordan reglen kan anvendes i praksis.

Praktiske oplysninger

Webinaret afholdes torsdag den 30. november 2023 kl. 10.30 – 12.00.

Du kan tilmelde dig webinaret gennem conferencemanager.dk (åbnes i nyt vindue)

Fristen for tilmelding er mandag den 27. november 2023.

Seminaret holdes i samarbejde mellem SIRI, Udlændingestyrelsen og Udenrigsministeriet.

SIRI vil ved senere lejlighed afholde et lignende fagligt webinar på engelsk.

Vi ser frem til at byde velkommen til et spændende arrangement.

Ansvarlig myndighed

Kontakt SIRI