Publiceret 24-10-2023

Opdatering af beregning af korttidsophold

SIRI har opdateret vejledningen for beregning af ophold på korttidssporet på fast track-ordningen. På korttidssporet kan du få opholds- og arbejdstilladelse i op til 90 dage. De 90 dage kan fordeles på flere ophold. Opdateringen giver yderligere information om, hvordan man beregner en fordeling af de 90 dage på flere ophold.

Ved beregningen af flere ophold inden for 90 dage anvendes en 'rullende' beregning, hvor alene antallet af opholdsdage inden for en periode på 365 dage tæller, og hvor perioden regnes fra og med den dag, din tilladelse skal gælde, og 365 dage bagud.

Læs mere og find eksempler her

Hvis du i forbindelse med en verserende ansøgning på korttidssporet har brugt en beregning af korttidsophold, som knytter sig til din første indrejse i Danmark, kan du eller din kontaktperson rette henvendelse til SIRI  senest den 1. december 2023.

Du kan kontakte SIRI gennem vores kontaktformular

 

Ansvarlig myndighed

Kontakt SIRI