Publiceret 03-11-2020

Udlændingestyrelsen justerer fristen for optag af biometri til 8 uger

Fra den 9. november 2020 vil Udlændingestyrelsen justere fristen for at få optaget biometri (foto og fingeraftryk), så man skal have optaget biometri inden for 8 uger, fra man indgiver en ansøgning til Udlændingestyrelsen.

Lige nu er fristen for at få optaget biometri udskudt til den 30. november 2020 for alle, uanset hvornår man under COVID-19 udbruddet har indgivet en ansøgning.

Vi opfordrer alle, der har fået en frist til den 30. november 2020, til snarest muligt – og senest inden udgangen af november 2020 – at bestille en tid til at få optaget biometri. På den måde kan vi sikre, at der er tider til alle – også til dem, som den nye 8 ugers frist kommer til at gælde for.

Du kan bestille tid til at få optaget biometri her

 

Ansvarlig myndighed

Kontakt os