Publiceret 31-08-2020

Planlæg dit besøg i SIRIs borgercentre

Vis hensyn, når du bestiller tid til personligt fremmøde i en af Styrelsen for International Rekruttering og Integrations (SIRI) 6 afdelinger.

SIRI opfordrer alle brugere til at vise hensyn til andre brugere og til SIRIs medarbejdere. Det gælder både, når du bestiller tid, og når du møder personligt frem. 

Vær præcis

Kom tidligst 5-10 minutter før den bestilte tid. Kommer du tidligere, kan SIRI ikke sikre overholdelse af de sundhedsfaglige retningslinjer, der gælder for begrænsning af smitterisiko i forbindelse med COVID-19 (coronavirus). 

Begræns smitterfaren

Sprit dine hænder af ved ankomst og hold afstand til andre brugere i borgercentret, så begrænser du også din egen smitterisiko. Har du symptomer på COVID-19 må du ikke møde personligt frem. Læs mere om forholdsregler i forbindelse med COVID-19 på sundhedsstyrelsens hjemmeside: www.sst.dk/corona (nyt vindue)

Husk at aflyse

Bliver du forhindret i at møde til den planlagte tid, skal du aflyse tiden, så en anden bruger kan få gavn af den. Se hvordan du aflyser din tid nederst i den e-mail du modtager ved tidsbestilling.

Medbring pas eller ID-kort

Husk altid at medbringe dit pas eller dit nationale ID-kort.

Du kan bestille tid her

Ansvarlig myndighed

Kontakt SIRI