Publiceret 13-05-2020

Udlændingestyrelsens Borgerservice er stadig lukket for personlig betjening

Den danske regering arbejder på en gradvis og kontrolleret genåbning af Danmark i forbindelse med udbruddet af COVID-19 (coronavirus). Udlændingestyrelsen har derfor stadig midlertidigt lukket for personlig betjening.

Det er på nuværende tidspunkt ikke muligt at oplyse en præcis dato for, hvornår Udlændingestyrelsens Borgerservice igen vil være åben for personlig betjening. Vi anbefaler, at du holder dig orienteret her på nyidanmark.dk, hvor information om en hel eller delvis genåbning vil blive meldt ud.

Du kan stadig kontakte Udlændingestyrelsen telefonisk i den normale telefontid. Se vores telefontider og telefonnummer

Du kan læse mere om, hvordan coronavirus påvirker Udlændingestyrelsens brugere på vores COVID-19 informationsside

 

Ansvarlig myndighed

Kontakt os