Publiceret 08-11-2023

Hjælp SIRI med at skrive bedre breve til jer

Styrelsen for International Rekruttering og Integration (SIRI) inviterer virksomheder og relocationsbureauer til at blive en del af et brugerpanel på erhvervsområdet. Hensigten er at styrke kommunikationen mellem SIRI og de professionelle brugere.

SIRI arbejder på at blive bedre til at kommunikere klart og forståeligt, når vi sender breve ud i forbindelse med behandling af sager på erhvervsområdet. Vi har i år foretaget ændringer i, hvordan vi skriver breve – og nu har vi brug for hjælp til at evaluere. Derfor inviterer vi repræsentanter fra virksomheder og relocationbureauer mv. ind til to møder i hhv. november og december 2023.

Fokus på møderne er de breve, vi sender ud i forbindelse med behandling af sager om opholds- og arbejdstilladelser på Fast Track- og Beløbsordningen. Helt konkret kigger vi på partshøringer og afslagsbreve. Formålet er, at vi i SIRI bliver klogere på, hvordan I læser, forstår og videreformidler budskaberne fra brevet.

Om møderne

På første møde kigger vi konkret på tilladelser og partshøringer. Andet møde er et opfølgende møde, hvor I får mulighed for at give yderligere feedback, og SIRI kan besvare eventuelle spørgsmål. I vil efterfølgende få at vide, hvordan vi bruger jeres feedback til at forbedre vores kommunikation.

  • 1. møde: den 28. november 2023 fra 10:30-12:30 (2 timers varighed)

  • 2. møde: den 7. december 2023 fra 10:30-12:30 (2 times varighed)

  • Placering: Scandic Aarhus City hotel, Østergade 10, 8000 Aarhus

Skriv dig op ved at sende en mail

SIRI opfordrer alle virksomheder og relocationbureauer mv. til at søge. Det har ingen betydning, om du har meget eller lidt erfaring med at bruge vores ordninger. Vi ønsker, at deltagerne repræsenterer de professionelle brugere, som vi kommunikerer med.

Du skriver dig op ved at sende en mail til erhvervsforum@siri.dk, hvor du tilkendegiver din interesse i møderne.

Når du skriver dig op, skriver du dig op til at deltage i begge møder. Det er vigtigt, at du har mulighed for at deltage begge datoer.

Vi har et begrænset antal pladser, og vi kan derfor ikke love, at alle interesserede kan deltage denne gang. Af samme årsag kan hver virksomhed eller relocationbureau maksimalt få én deltager med.

Fristen for at skrive dig op er senest onsdag den 15. november 2023.

Mere information følger

Efter fristen får deltagerne besked. Man får også besked, hvis man ikke kommer med i denne omgang.

 

Ansvarlig myndighed

Kontakt SIRI