Publiceret 02-10-2023

Positivlisten for personer med en videregående uddannelse bliver opdateret pr. 1. oktober 2023

SIRI offentliggør den opdaterede positivliste for personer med en videregående uddannelse, der er gældende fra den 1. oktober 2023.

SIRI har opdateret positivlisten for personer med en videregående uddannelse. Opdateringen sker på baggrund af De Regionale Arbejdsmarkedsråd som har indmeldt supplerende stillinger til listen. Den nye liste er gældende fra den 1. oktober 2023.

De Regionale Arbejdsmarkedsråd og de fagligt afgrænsede a-kasser fik fra 1. april 2023 mulighed for at indmelde supplerende stillinger på positivlisten for personer med en videregående uddannelse to gange årligt - henholdsvis den 1. oktober og den 1. april.

De fagligt afgrænsede a-kasser har ikke meldt stillinger ind til opdateringen af listen, som vil være gældende fra den 1. oktober 2023.

De supplerende stillinger på positivlisten for personer med en videregående uddannelse, som er indmeldt af De Regionale Arbejdsmarkedsråd, vil som minimum være på listen frem til den 30. september 2025. Stillingerne vil kun gælde for det geografiske område (de kommuner), som det enkelte råd dækker. 

Der er ikke stillinger, der udgår af positivlisten for personer med en videregående uddannelse ved opdateringen pr. 1. oktober 2023.

Du kan finde positivlisten for personer med en videregående uddannelse her