Publiceret 01-03-2023

Working Holiday kvoterne for statsborgere i Chile og Argentina er nu åbne

Den 1. marts 2023 kl. 00:00 dansk tid begynder en ny kvoteperiode for Working Holiday for statsborgere i Chile og Argentina. SIRI har derfor nu åbnet op for adgang til kvoterne.

Der kan i perioden 1. marts 2023 til 31. august 2023 gives op til 75 opholdstilladelser til chilenske statsborgere og op til 75 opholdstilladelse til argentinske statsborgere efter Working Holiday-ordningen. Tildelingen af tilladelser sker efter først-til-mølle princippet.

Når kvoten på de 75 opholdstilladelser efter Working Holiday ordningen til både chilenske og argentinske statsborgere er udnyttet, vil der ikke kunne udstedes flere opholdstilladelser før den 1. september 2023, hvor den næste kvoteperiode begynder.

Når der er udstedt 75 Working Holiday opholdstilladelser til både chilenske og argentinske statsborgere, vil evt. resterende ansøgninger blive afvist og sagsbehandlingsgebyret til SIRI tilbagebetalt.

Du kan læse mere her og begynde processen med at ansøge om opholdstilladelse efter Working Holiday-ordningen, hvis du er statsborger i enten Chile eller Argentina

Opdatering 1. marts 2023 kl. 01.00

SIRI har nu modtaget mange tilkendegivelser fra argentinske og chilenske statsborgere, der ønsker at indgive en ansøgning om opholdstilladelse efter Working Holiday-ordningen. Da der er en kvote på antallet af opholdstilladelser, der kan udstedes, og da SIRI har modtaget et stort antal tilkendegivelser, er muligheden for at kontakte SIRI via kontaktformularen for Working Holiday Argentina og Chile derfor lukket.

Ansvarlig myndighed

Kontakt SIRI