Publiceret 01-10-2021

Udlændingestyrelsen og SIRI har fået nye hjemmesider

De to myndigheder bag nyidanmark.dk, Udlændingestyrelsen og Styrelsen for International Rekruttering og Integration (SIRI), har i dag den 1. oktober fået nye hjemmesider.

De to nye hjemmesider indeholder bl.a. information om styrelserne, deres opgaver, information om job og karrieremuligheder samt information særligt målrettet samarbejdspartnere. Hjemmesiderne skal dermed ses som et supplement til nyidanmark.dk, som stadig vil være den officielle portal for udlændinge, der ønsker at besøge, bo eller arbejde i Danmark. Det er også fortsat på nyidanmark.dk, at du finder al vejledning om indrejse og ophold i Danmark.

En mindre del af indholdet på nyidanmark.dk er flyttet til de nye hjemmesider, da det er målrettet eksempelvis samarbejdspartnere. De steder på nyidanmark.dk, hvor indhold er blevet flyttet, vil der nu være en henvisning til den nye placering på en af de to hjemmesider.

Besøg Udlændingestyrelsens hjemmeside us.dk 

Besøg SIRI’s hjemmeside siri.dk

Yderligere information på udlændingeområdet

Hvis du vil vide mere om indfødsret (statsborgerskab) eller lovgivning på udlændingeområdet, kan du besøge Udlændinge- og Integrationsministeriets hjemmeside.

Hvis du vil vide mere om planlægning af hjemrejse og udrejse i øvrigt, kan du besøge Hjemrejsestyrelsens hjemmeside.

Besøg Udlændinge- og Integrationsministeriets hjemmeside uim.dk

Besøg Hjemrejsestyrelsens hjemmeside hjemst.dk