Publiceret 26-02-2021

FORLÆNGET INDTIL 15. APRIL 2021: Grundet COVID-19 vil SIRI midlertidigt ikke meddele opholdstilladelse efter studie, praktikant- og au pair-ordningen samt opholdsordningen til deres medfølgende familiemedlemmer

Som følge af COVID-19 situationen udstedte Udlændinge- og integrationsministeriet den 2. februar 2021 en bekendtgørelse, der betød, at der ikke gives opholdstilladelse til visse typer ophold i Danmark, medmindre ansøgeren allerede har lovligt ophold på baggrund af en opholdstilladelse og befinder sig her i landet.

Dette midlertidige tiltag, som har været gældende i perioden fra den 3. februar 2021 og fire uger frem, er nu blevet forlænget indtil den 15. april 2021.

Læs mere om de midlertidige tiltag

Se ofte stillede spørgsmål om COVID-19/coronavirus

Ansvarlig myndighed

Kontakt SIRI