Længere ventetid for at få optaget biometri

På grund af travlhed i Udlændingestyrelsens Borgerservice kan du opleve, at der er længere ventetid end normalt til næste ledige tid til bl.a. at få optaget biometri til opholdstilladelse.

Vi udbyder løbende nye tider i vores online tidsbestillingssystem, og du skal derfor blot bestille en tid, så snart det er muligt.

Vi gør opmærksom på, at du ikke kan ringe til Udlændingestyrelsen for at bestille tid til Udlændingestyrelsens Borgerservice.

Hvis du har bestilt en tid, som du alligevel ikke har brug for, skal du huske at afbestille den nedenfor.

Når du bestiller tid

Du kan bestille tid til følgende typer af betjening:

  • Biometri til opholdstilladelse
  • Nyt pas
  • Tilbagerejsetilladelse
  • Visumforlængelse
  • Laissez-passer (afhentning)
  • Ukraine (særloven) - Biometri til opholdstilladelse

Du kan ikke bestille tid til personlig vejledning om reglerne for ophold. Har du behov for vejledning, skal du i stedet for ringe til os. Ønsker du at indgive en ansøgning, skal du sende den til os.

Det er muligt at bestille tider 3 uger frem i tiden. Bemærk, at fristen for at få optaget biometri til opholdstilladelse er blevet forlænget til 4 uger grundet et stort sagspres. Læs mere på siden om biometri

Du kan ikke komme ind i Borgerservice, hvis ikke du har bestilt en tid. Du kan bestille tid i den afdeling, som du foretrækker. Nedenfor kan du læse mere om de forskellige afdelinger.

Vær opmærksom på, at hvis du bestiller tid til en anden end dig selv, skal du huske at videregive oplysningerne fra sms-kvitteringen til den person, der møder op i Borgerservice.

Bestil tid online

Når du møder op

Du skal møde op i Borgerservice på det tidspunkt, du har bestilt tid til. Når du møder op, skal du medbringe de ting, som vi har oplyst i din sms-kvittering for tidsbestillingen. Du kan se, hvordan du finder hen til den enkelte afdeling i bjælkerne nedenfor.

Når du møder op i Borgerservice, beder vi dig også tage hensyn til følgende:

  1. Kom så vidt muligt alene (tag som udgangspunkt kun din familie med, hvis de også har bestilt en tid. Bestil tid til hvert familiemedlem).
  2. Kom 5 minutter før din tid.
  3. Bliv hjemme og afbestil din tid, hvis du er syg.

Hvis du har behov for at afbestille din tid, kan du gøre det nedenfor.

Afbestil tid online

Information om afdelingerne

Bestil tid

Du skal bestille en tid, inden du møder op i Borgerservice Næstved. Du kan bestille tid via linket ovenfor. Du kan ikke komme ind i Borgerservice, hvis ikke du har bestilt en tid.

Adresse

Borgerservice Næstved
Farimagsvej 51B
4700 Næstved

Find vej

Placering på kort: Se Google Maps

Offentlig transport: Se Rejseplanen

Gratis parkering i bil: Næstved Kommune har to parkeringshuse, som begge ligger tæt på Borgerservice. Se placeringen for hhv. Parkeringshus ved Rampen og Parkeringshus ved Grønvej

 

Bestil tid

Du skal bestille en tid, inden du møder op i Borgerservice Odense. Du kan bestille tid via linket ovenfor. Du kan ikke komme ind i Borgerservice, hvis ikke du har bestilt en tid.

Adresse

Borgerservice Odense
Dannebrogsgade 3, 1.
5000 Odense C.

Bemærk, at Udlændingestyrelsens indgang ligger ud mod Thomas B. Thriges Gade – på den modsatte side af bygningen end Dannebrogsgade.

Find vej

Placering på kort: Se Google Maps

Offentlig transport: Se Rejseplanen.

Parkering i bil: Der er 2 timers gratis parkering ved Dannebrogsgade 3. Der er et begrænset antal pladser på denne parkeringsplads. Alternativt kan du benytte parkeringshuset Odense P på Thomas B. Thriges Gade mod betaling

Bestil tid

Du skal bestille en tid, inden du møder op i Borgerservice Aarhus. Du kan bestille tid via linket ovenfor. Du kan ikke komme ind i Borgerservice, hvis ikke du har bestilt en tid.

Adresse

Borgerservice Aarhus
Grøndalsvej 1B
8260 Viby J

Find vej

Placering på kort: Se Google Maps

Offentlig transport: Se Rejseplanen

Parkering i bil: Der er gratis parkeringspladser foran bygningen på Grøndalsvej.

Bestil tid

Du skal bestille en tid, inden du møder op i Borgerservice Aalborg. Du kan bestille tid via linket ovenfor. Du kan ikke komme ind i Borgerservice, hvis ikke du har bestilt en tid.

Adresse

Borgerservice Aalborg
Gammel Gugvej 17B
9000 Aalborg

Find vej

Placering på kort: Se Google Maps

Offentlig transport: Se Rejseplanen.

Parkering i bil: Der er gratis parkeringspladser foran bygningen på Gammel Gugvej.

Bestil tid

Udlændingestyrelsen er tilstede på Bornholm én gang om måneden. Du skal bestille en tid, inden du møder op i Borgerservice Bornholm. Du kan bestille tid via linket ovenfor. Du kan ikke komme ind i Borgerservice, hvis ikke du har bestilt en tid. 

Adresse

Borgerservice Bornholm
Bornholms Lufthavn
Søndre Landevej 2
3700 Rønne

Find vej

Placering på kort: Se Google Maps

Offentlig transport: Se Rejseplanen

Kun betaling med Dankort på Bornholm

Hvis du har indsendt en ansøgning om nyt opholdskort eller nyt pas og skal betale gebyr, når du møder op, kan du kun betale med Dankort. Hvis ikke du har mulighed for at betale med Dankort, henviser vi til, at du bestiller tid og møder op på en af de andre afdelinger.